Jeugdhuis 't Stabhoe

ons eigen juigdhuis

Logo

Wel ge hebt weer op een verkeerde knopje geklikt hé, en nu zit ge op deze saaie pagina. Maar op deze pagina vol tekst (ja ik weet het geen fotokes om op te klikken) staat wel even haarfijn uitgelegd waar we eigenlijk voor staan. Want zeg nu zelf. Heb je je al eens afgevraagd waarom het jeugdhuis ’T STABHOE eigenlijk bestaat en waarom de medewerkers en de leden zo graag er naar toe gaan? Nee? Dan geef ik u nu een antwoord.

Het JH is er maar voor een reden en dat zijn jullie, de jongeren. Want bij ons in het JH zijn we van mening dat wij een plek moeten maken waar jullie zich thuis voelen. Je kan er doen waar je zin in hebt, waar je niets hoeft te drinken als je dat niet wilt (als ge da toch wilt dan is dat uiteraard aan zeer jeugdvriendelijke prijzen). Waar het niet zo raar is dat je er afspreekt met je vrienden om naar een fuif te gaan, maar waar je uiteraard ook naar één van onze vele goede fuiven kan komen. Waar je zelf ook mag afkomen met een idee om iets te organiseren. Waar je ons beroemde praatcafé hebt waar je gezellig kan komen kletsen met je vrienden, met een gezellig muziekje op de achtergrond, over het eender wat. Want meestal kunnen de mensen er achter den toog ook goed wat van zenne.

Uiteraard hebben we spijtig genoeg ook een paar regeltjes die van ons jh de plek maken die het is en het altijd zal blijven; wij noemen ze simpelweg onze tien geboden;

  1. Gij zijt allen welkom
  2. Gij zult elkaar eren
  3. Gij zult hier niemand haten en met iedereen praten
  4. Gij zult u hier amuseren en niemand ambeteren
  5. Gij zult u hier niet vervelen daarvoor zijn er de vele gezelschapsspelen
  6. Gij zult in de late uren denken aan de buren
  7. Gij zult hier niks breken of bevuilen of ge gaat buiten met enkele builen
  8. Gij zult hier geen drugs gebruiken want wij kunnen dat ruiken
  9. Gij zult hier ook niks slikken want ook dat kunne we niet pikken
  10. Gij zult deze geboden respecteren zo kunde elke keer wederkeren

...en geloof me nu deze geboden zijn ons zeer heilig.

Bij deze hopen wij dat we een beetje hebben toegelicht wat het JH inhoud voor ons en wat er kan verwachten, ik hoop ook dat je er niet te veel meer over leest maar gewoon eens langskomt om het allemaal zelf te komen ervaren wat het zoal is, een avondje Stabhoe op jou menu. 

Jongerenwerking

Wist je dat wij ook fuiven organiseren voor jongeren onder de 16 jaar? Je vindt er meer over op onze eigen stek.
Kijk snel op Jongerenwerking 't Stabhoe!

Stay Up To Date

Newsletter

Ben jij een fuifbeest, wil je graag van alle fuiven op de hoogte blijven zodat je mee kan feesten? Schrijf je snel en gratis in!

Schrijf je nu in!

Contact Info

Jeugdhuis 't Stabhoe
Kerkstraat 89
2940 Hoevenen

T:
F: