Jeugdhuis 't Stabhoe

Ligging


Vanuit Antwerpen: Neem de ring en volg de borden “Bergen op Zoom” (A12) tot aan de afrit “Hoevenen” (afrit nr 14). Aan het einde van de afrit draai je rechtsaf en volgt de pijltjes sporthal Attenhoven. Vlak na de bocht zie je aan de rechterkant een kerk. Deze baan volg je nog zo’n 100 meter verder, tot ja aan je rechterkant een parking ziet, met achteraan op het terrein 2 gebouwen. Deze parking hoort bij het jeugdcentrum. Het rechtse gebouw is het jeugdcentrum, waar je ons kan vinden.

Vanuit Kapellen: Ga naar het centrum van Kapellen en volg de borden naar Hoevenen (via de Hoevensebaan). Rij Hoevenen binnen (te herkennen aan een Renault garage aan de rechterkant). Rij rechtdoor tot aan het kruispunt (een Bacob kantoor aan de linkerkant). Ook bij de volgende splitsing blijf je rechtdoor gaan. Deze baan volg je nog zo’n 400 meter, tot je aan de linkerkant van de straat een grote parking ziet. Het rechtse gebouw is het Jeugdcentrum, waar het jeugdhuis gevestigd is.

Vanuit Stabroek: Ga naar Hoevenen via de Hoge Weg totdat je aan de lichten komt (ter hoogte van bakkerij Verstreken).Daar rij je nog verder tot aan het Frans Oomsplein. Aan de T-splitsing ga je rechtsaf, je volgt de bordjes sporthal Attenhoven.Deze baan volg je nog zo’n 400 meter, tot je aan de linkerkant van de straat een grote parking ziet. Het rechtse gebouw is het Jeugdcentrum, waar het jeugdhuis gevestigd is.

Hoevenen is ook bereikbaar met bus 72,77 en 78. Opgepast: bus 72 gaat naar Kapellen, dus op tijd afstappen (bij de apotheker net voor de splitsing naar Kapellen). Voor lijnen 77 en 78 moet je afstappen aan de kinderkledingwinkel Harlekijn. Daarna volg je de Kerkstraat, gedurende zo’n 5 minuten, tot je aan de linkerkant van de straat een grote parking ziet, met achter op het terrein 2 gebouwen. Het rechtse gebouw is het Jeugdcentrum, waar het jeugdhuis gevestigd is.

Jongerenwerking

Wist je dat wij ook fuiven organiseren voor jongeren onder de 16 jaar? Je vindt er meer over op onze eigen stek.
Kijk snel op Jongerenwerking 't Stabhoe!

Stay Up To Date

Newsletter

Ben jij een fuifbeest, wil je graag van alle fuiven op de hoogte blijven zodat je mee kan feesten? Schrijf je snel en gratis in!

Schrijf je nu in!

Contact Info

Jeugdhuis 't Stabhoe
Kerkstraat 89
2940 Hoevenen

T:
F: